Brommerrijbewijs in 1 dag

Haal je brommerrijbewijs in 1 dag bij Dagcursus.nl
brommerrijbewijs in 1 dag

Brommerrijbewijs in 1 dag

Een brommerijbewijs in 1 dag haal je bij Dagcursus.nl. Wij hebben cursisten door heel Nederland en werken nauw samen met het CBR. Wil jij je brommerrijbewijs in 1 dag halen? Meld je dan direct aan voor een van de beschikbare datums in het formulier onderaan de pagina. Zo kun je in sommige gevallen morgen al je brommerrijbewijs hebben!

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:
vink100% slagingskans
vink100% examengericht

Meld je vandaag nog aan voor een brommer theoriecursus. Nu van €180.00, voor maar €135.00! Kies je gewenste locatie, datum en tijdstip en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. De cursus kun je gemakkelijk reserveren en meteen afrekenen met iDEAL, of contant op locatie.

Brommerrijbewijs

Wanneer je 16 wordt of bent mag je examen gaan doen voor je brommerrijbewijs. Zo’n rijbewijs is natuurlijk heel handig want je mag nog niet zelfstandig autorijden op je 16e. Met een brommer kan je dan toch eenvoudig zelf heen en weer naar je vrienden rijden die verder weg wonen, je kan sneller bij school komen en je kan langere afstanden afleggen. De fiets kan worden ingeruild voor een stoere brommer. Niet gek dus dat meer dan de helft van de 16-jarige hun brommerrijbewijs wil halen.

Wij hebben de ideale manier om je brommerrijbewijs in 1 dag te halen! Wij hebben meerdere vestigingen, bijvoorbeeld in Amsterdam, waar jij je rijbewijs in 1 dag kan halen. We bieden een hele dag theoriecursus waar je aan kan mee doen. Op deze dag ga jij samen met andere cursisten een hele ochtend leren voor je theorie-examen met onze docenten. Na deze ochtend doe je meteen examen bij het CBR waardoor je slagingskans 100% is. Alle stof is namelijk net behandeld en zit nog vooraan in je geheugen. Je hoeft dus niet meer wekenlang te leren om vervolgens te hopen dat je het gehaald hebt

Een theoriecursus van een dag is dus de perfecte manier om direct je theorie-examen te halen. Zo ben je goed voorbereid op het praktijkexamen van je brommer, dat je vaak ook in 1 dag kan halen. Binnen twee dagen kan jij dus al op de brommer naar je vrienden toe in plaats van een halfuur te fietsen! Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor je brommerrijbewijs theoriecursus.

De theorie en het praktijkexamen voor een brommer is exact hetzelfde als dat voor een scooter.

Meld je aan:

Volg ons op Facebook

Theorie examen in 1 dag

Boek nu snel een theoriecursus

vinkScooter, Auto en Motor
vink100% slagingskans
vink100% examengericht
vinkCursisten uit heel Nederland