Scooter theorie in 1 dag

Alle voordelen van Dagcursus:

vinkScooter, Auto en Motor
vink100% slagingskans
vink100% examengericht
vinkCursisten uit heel Nederland

Boek nu een scooter theorie examen

Scooter rijbewijs in 1 dag

Alle voordelen van Dagcursus:

vinkScooter, Auto en Motor
vink100% slagingskans
vink100% examengericht
vinkCursisten uit heel Nederland

Behaal direct je scooter rijbewijs

Vragen over Dagcursus theorie? Neem contact op:

Bel  06-1222 2222

CBR theoriecursus
Dagcursus theorie

Theoriecursus & Examen in 1 dag

Wil jij je theorie-examen voor scooter, auto of motor behalen? In plaats van dagen, misschien wel wekenlang te studeren kun je ook theorie-examen in 1 dag halen. Hoe? Volg een theoriecursus en -examen bij Dagcursus. Onze ervaren docenten stomen je binnen één dag klaar voor het behalen van je scooter-, auto- of motortheorie. Hierin zijn we 100% examengericht. Dagcursus heeft cursisten uit heel Nederland. Zo kun je bij ons je theoriecursus in Amsterdam, maar ook onder andere in Groningen en Enschede halen. Bekijk hier alle vestigingen van Dagcursus theorie.

R

19 Jaar ervaring

De docenten van Dagcursus.nl hebben allemaal minstens 19 jaar ervaring in het geven van de theoriecursus en praktijklessen voor scooter, auto en motor. Gedurende die tijd komen we dagelijks bij het CBR.

Duidelijk overzicht

Bij ons krijg je alle informatie over de theoriecursus en het theorie-examen met een duidelijk overzicht wanneer wij theoretische cursussen geven voor scooter, motor, auto en hoe laat het examen is.

l

Examen gericht

Wij weten wat voor jou belangrijk is om te weten – zowel voor op je theorie-examen als in het echte verkeer. Zo zet je ook een stevige eerste stap naar het worden van een goede bestuurder op de scooter, motor of in de auto.

Wat zijn onze tarieven?

Basispakket

Inclusief examen
135,-
  • Dagcursus theorie + theoriecursus examen
  • Scooter, Auto en Motor
  • 100% slagingskans
  • 100% examengericht
  • Cursisten uit heel Nederland
Snel reserveren

Dagcursus theorie bedankt! Het was kort maar krachtig, in 1 dag theorie halen het kan, het was zeer leerzaam en nu zelfs in een keer geslaagd! Ik kan het iedereen aanbevelen!

Lisa Pluim

Cursist

Super instructeur met veel ervaring, geduld en humor. Een theorie in een dag bij Dagcursus is zeker een Aanrader!

Michael Meijers

Cursist

Ik heb zo veel plezier beleefd aan de 1 dagcursus in Amsterdam en niet geheel onbelangrijk zo veel geleerd. Ik raad ze niet voor niets aan bij iedereen in de omgeving!

Sarah de Boer

Cursist

Theoriecursus bij Dagcursus

Dagcursus werkt nauw samen met het CBR. Al onze docenten voor het Dagcursus theorie hebben minimaal 19 jaar praktijkervaring. Hierdoor weten wij als geen ander hoe we jou moeten voorbereiden op een theorie-examen. Of je nu een theoriecursus in Amsterdam, Groningen of Hilversum wilt volgen, wij hebben vestigingen door heel Nederland. Voor een theoriecursus bereiden wij je al in slechts acht uur voor. Voor een scooter/bromfiets- en motor theorie zelfs in 6 uur. Toch begrijpen wij als geen ander dat een theorie-examen altijd enige spanning met zich meebrengt. Om een idee te krijgen hoe het er aan toegaat bij een CBR theorie examen, hebben we de volgende video van het CBR toegevoegd.