Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen van onze leerlingen.
Mocht ik toch niet slagen, voor mijn CBR theorie-examen?

Dan mag je de theoriecursus 1 maal geheel gratis volgen. Je betaalt dan alleen het CBR examen kosten van €60.

kies.Ben je een terugkerende klant?  De kortingscode is AUTO

Zit het CBR theorie examen inbegrepen?
Ja, in het pakket zit een theorie dagcursus en een CBR theorie-examen Amsterdam. Of het theorie-examen Haarlem. Wij reserveren het theorie examen voor je bij het CBR, dit hoef je niet zelf te doen. De theoriecursus auto begint om 7:15 uur, theoriecursus scooter om 7:30, theoriecursus motor om 7:30 en eindigen rond  +- 12:30 uur. Na de theoriecursus lopen wij gezamenlijk naar het CBR waar het theorie-examen bij het CBR wordt afgenomen.
Zit het CBR praktijk examen inbegrepen?
Nee, je kan pas jouw CBR praktijkexamen pas aanvragen als je in het bezit bent van jouw theoriecertificaat.(dus het is niet mogelijk om het theorie-examen en praktijk examen in 1 dag te doen)Wij zelf geven geen praktijklessen meer voor de scooter rijbewijs. Wel voor de autorijbewijs en motorrijbewijs.  Wij kunnen je wel helpen bij het kiezen van de  rijschool voor de bromfiets.
Ik heb al meerdere malen theorie CBR examen gedaan?
Er zijn meerdere kandidaten die al meerdere malen een theorie examen voor auto, scooter of motor hebben gedaan bij het CBR en op 1 of 2 fouten zijn gezakt. Dan is een theorie spoedcursus een goede uitkomst . Het is niet dat je niet slim genoeg bent voor het theorie-examen, maar dat het CBR ook vragen stelt die niet in een theorieboek staan. Die vragen staan dan in het wetboek (wvw) of in het (RVV)dat is een onderdeel van de wet. Wij behandelen die vragen ook in de spoedcursus zodat je op alles voorbereid bent.
Ik heb moeite met leren?
Wij krijgen veel te maken met kandidaten die leren lastig vinden. Ben je meer praktisch dan theoretisch ingesteld? Dan is de theorie dagcursus een uitkomst. Wij nemen het boek samen met je door, je hoeft dus niet eerst zelfstandig te leren.
Dyslexie?
Voor mensen met dyslexie kan het lastig zijn om de vragen tijdens de cursus op tijd te lezen. Wij hebben veel ervaring met kandidaten met dyslexie en kunnen de voorbereiding hierop aanpassen. Na het volgen van onze cursus weten de kandidaten met dyslexie precies wat en hoe ze moeten lezen. Ze herkennen de vraag al waardoor ze binnen de tijd antwoord kunnen geven op de gestelde theorie- examen vragen.
Extra tijd bij het theorie-examen?
Wij krijgen veel e-mails en telefoontjes van kandidaten en ouders die extra tijd willen voor het theorie-examen CBR. Wij raden dit af omdat wij denken dat het zonde is van de extra kosten die het CBR hanteert. Wij hebben mensen meerdere malen over gehaald om een gewoon theorie-examen af te leggen en zij zijn ons daar na afloop altijd zeer dankbaar voor geweest. Het is ook goed voor het zelfvertrouwen van de kandidaat omdat hij of zij dan een gewoon examen heeft afgelegd, net als de rest van de groep. Maar wilt u toch extra tijd dan kunt u dat ons melden via de e-mail of telefonisch.
Wanneer is de eerstvolgende theoriecursus?
Alle snelcursussen voor theorie of spoedcursussen voor theorie die wij aanbieden staan op onze website. Voor de data zijn wij volledig afhankelijk van het CBR die de examen data vrij geeft. Dus staan de gewenste datums niet op onze site? Dan zijn er helaas voor die dag geen auto theorie, scooter theorie of motor theorie examens beschikbaar.
Ik wil alleen een CBR theorie examen reserveren?
In het geval dat u alleen een theorie-examen auto, theorie-examen bromfiets of een theorie-examen motorfiets wilt reserveren kunt u ons een e-mail sturen naar info@dagcursus.nl. Wij kunnen u een code geven om die vervolgens in te voeren op de plek van de kortingscode op onze website, u betaalt dan geen theoriecursuskosten maar alleen het CBR Theorie-examen van €50,-.
Ik wil alleen een theorie cursus volgen?
In het geval dat u alleen een theoriecursus voor auto, theoriecursusbromfiets of theoriecursus motor wilt volgen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. (in het geval dat U zelf al een examen heeft geboekt bij het CBR of bij uw rijschool) Stuur dan een e-mail naar info@dagcursus.nl met uw verzoek, dan kunnen wij u een code geven om die vervolgens in te voeren op onze website op de plek van de kortingscode. U betaalt dan geen CBR theorie-examen maar alleen de theoriecursus van €94,-. U kunt de cursus volgen tot u slaagt.

Volg ons op Facebook

Theorie examen in 1 dag

Boek nu snel een theoriecursus

vinkScooter, Auto en Motor
vink100% slagingskans
vink100% examengericht
vinkCursisten uit heel Nederland